marilah jadi sahabatku...

KARNIVAL U I

.

Voting

Thursday, September 24, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

@ Si Comel Berbaju Raya Contest

n3 ini khas untuk BabyIbu: @ Si Comel Berbaju Raya CONTEST anjuran Baby Ibu!

dalam fikiran ni terfikir...kalaulah ada contest anakku berbaju raya kan best..tup tup klik punya klik,terbaca contest terbaru..eee seronoknyer,,jomla kita join ramai-ramai..manalah tau ada rezeki..hadiahnyer best-best tau.

sape sape yang ada gambar si comel berbaju raya marilah kita meramaikan contest nie...sempena di hari raya aidilfitri ini kita merapatkan ukhwah sesama kita..salam aidilfitri buat semua...

untuk keterangan segalanya silalah baca nyer di bawah ye...

jom join contest

ini saya punyer yer..



nama saya...eeee malula la nak bagitau...

nama saya Sharifah Nayli Qasrina Binti Syed Haszil Asraf

saya lahir pada 30 mei 2009

cubala teka bape umur saya...jeng jeng..umur saya pada masa ibu wat entri ni 3 bulan 3 minggu 4 hari..

comel tak saya?? semoga rezeki memihak pada saya yer...mesti seme pelik kan..ibu sempat tempah baju raya tuk nayli ker??mestila x sempat..klau semua nak tau baju saya pakai nie baju raya yg ditempah mengikut saiz 9 bulan aruah kakak saya..Al Fatihah buat Allahyarhamah sharifah qistina...

 




Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)


  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:





  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.





  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.



Syarat Penyertaan


  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda







  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini







  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda







  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)







  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya







  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)







  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.



Hadiah


Bagi Kategori A:
Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop

-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Bagi Kategori B:


Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop

-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..


Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..


P/s: Jutaan terima kasih kepada sponsors kita..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..


'

5 comments :

  1. Hye Ana,
    excited kan dpt tau ada contest nie
    sy baru ade sorang baby..1 year age
    tp...really need your help

    leh x tolog ajar sy cmne nk join contest tu
    sy ne new blogger...orang akaun plak tu
    mane reti sgt bab2 blog nie...

    please
    rasanya blom terlambat g nk ucap salam aidilfitri buat Ana sekeluarga

    ReplyDelete
  2. Salam jengah..ok cukup semua syarat..good luck ye!!

    ReplyDelete

MaRI-mAri