marilah jadi sahabatku...

KARNIVAL U I

.

Voting

Sunday, November 1, 2009

BABY iN ROMPER CONTEST



al kisah..harini ibu nak join contest,,contest lagi ye,,
contest  baby in romper contest,,jom kita bersama join iye..dianjurkan oleh KAK NGAH,,SEMPENA HARI LAHIR ANAK KESAYANGANNYA...


apa yang penting anak kita pakai rompers tau..nak tau syarat-syaratnye sila jenguk ke bawah yer..


1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'
[hanya tajuk ini yang diterima]

2. upload gambar baby anda yang beRomper ittew
[overall tak masuk senarai tau!]

3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]

4. bermula dari harini hingga 24 nov
[sempena birthday anak kak ngah ..adeeb lewww]

5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
[tiada unsur paksaan]

6. pastikan ada link kak ngah & kodai nyer sekali
[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]

7. juga di bloglist anda
[wajip]

8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
[nasib kome la yer...]

9. no votes, no slogan
[korang senang, kak ngah pun tak poning kehkehkeh!!!]

10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
[senangkak ngah nak jengah nanti]

11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..
[jangan luperrrr...]


ini dia penyertaan dari ibuQisQas yok..



 

ismi : SHARIFAH NAYLI QASRINA BINTI SYED HASZIL ASRAF
tarikh lahir : 30 Mei 2009




'



1 comment :

  1. checked.
    wah.. sweetnyer nama..
    anyway, gud luck dear!

    ReplyDelete

MaRI-mAri