marilah jadi sahabatku...

KARNIVAL U I

.

Voting

Wednesday, June 9, 2010

pengumuman! PEMENANG CUTE PINK BABIES CONTEST

Nayli mencabut undi sendiri,diserahkan kepada opah dan dicatatkan oleh paksu
ibu QisQas hanya tangkap gambor..


pemenangnya adalah:


kepada ibu pemenang yang disenaraikan di atas,sila emailkan alamat umah yer...ibu nak pos duit (wang pos)nak bank in xrasa mcm hadiah...hehe..
to
asyna_8286@yahoo.com.my

tahniah kepada para pemenang..maaf jika ada salah silap sepanjang contest ni yer..
yang tidak berjaya maaf yer..cuba lagi..
keputusan pemenang hanya bergantung kepada anak anda.ibu QisQas tidak menilai pada sebab lain(cth:nama tersenarai di pengunjung yang kerap singgah)
contest ini hanya suka-suka dan juga bagi merapatkan lagi ukhwah kita..




'


19 comments :

  1. Tahniah pada yang bertuah..macam ada nama anak kenalan saya jgk yg menang jer tuh.. yey!! tumpang hepi utk diorg jgk lah.

    ReplyDelete
  2. ye ye..Iris menang..ma acih...nanti ayu email detail..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Cam lil Dzakirah jer menang no1 tuh. Congrat juga kepada yg lelain tuh. Terima kasih kpd lil Nayli & ibuQisQas sbb mencabut & memilih lil Dzakirah

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah..
    rezeki Sara ada kali ni.. ;)

    ReplyDelete
  5. oooh nasib tak menyebelahi..hehe..pepun tahniah buat pemenang yg terpilih! ^_^

    ReplyDelete
  6. tak de rezeki utk sofie...tak pe. tahniah pada pemenang....len kali buat contest lagi yer.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, nampak cam ada nama anakanda Ashiilah. Terima kasih ibuQisQas kerana anjurkan contest ni. Tahniah juga kepada semua pemenang. Paiti..paiti..:)

    ReplyDelete
  8. lain kali cuba laie yer...(insyaallah jika ada rejeki)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada para pemenang..

    ReplyDelete
  10. macam tak percaya jer... Aliya Nadhirah terpilih...

    terima kasih ibu qisqas.. Insya Allah, secepatnya kakyong akan emailkan address... esok lusa x leh nak online...

    ReplyDelete
  11. Wahh.. tahniah kepada semua para pemenang....!! Memang comel-comelll belakaa... you'll deserved it..! Seronok dapat tengok baby2 yang comel-comel. My entry no.99, tapi takpe tak de rezeki kali ni. Suka-suka meriahkan contest..!
    To Ibu QisQas, keep in touch yekkk!

    Anyway kepada yang lain, jemput join contest saya ~ My Family's Sweetest Moment.
    Tarikh tutup ~ 15th June 2010.

    http://sweetomoide.blogspot.com/2010/05/my-familys-sweetest-moment-sweetomoide.html

    Jumpa di sana..!




    To

    ReplyDelete
  12. rezeki Qasrina kot kali nih..hihihi.. alhamdulillahhh

    ReplyDelete

MaRI-mAri