marilah jadi sahabatku...

.

Voting

Saturday, January 12, 2013

Cara-cara nak daftar untuk REBAT RM200 telefon bimbit

assalamualaikum..ibu dah  selesai memohon rebat telefon.Semuanya sebab dikatakan senarai telefon bimbit yang boleh di tukar ditambah jenisnya..

Jom tengok ibu kongsikan cara-cara pendaftaran untuk rebat itu.

Mula-mula search lah laman web SKMM atAu terus ke page berikut











korang pilihlah kategori yang mana. samaada pekerja atau pelajar ya.nak tau jawapan untuk soalan macam-macam pun ada di soalan lazim tu

kemudian ibu memilih PEKERJA






































No comments :

Post a Comment

MaRI-mAri